ПРИЕМ И ТАКСИ

Процедура по записване

 

  1. Ако имате интерес, детето Ви да посещава някой от нашите центрове,  моля свържете се с нас, за да уговорим среща за запознаване. На тази среща ще се запознаем с Вас и с детето Ви и ще поговорим за това какви са Вашите изисквания и как ние бихме се погрижили за Вашето дете.

  2. При желание за записване, ще ви изпратим необходимите документи, за да са запознаете с Общите условия за посещение и да попълните Заявление за записване на детето.

  3. Прием. Тъй като местата са ограничени, приемът става след запознаване с кандидатурите. Свободните места се заемат от нови кандидати, съблюдавайки за баланс на пол и възраст в класната стая. При записване се представят и допълнителните документи и изследвания, посочени в Общите условия.

  4. Родителска среща. На нея ще обсъдим по-детайлно как Монтесори обучението ще се съвмести с Вашите семейни ценности: ще Ви запознаем с Монтесори философията и с това как я прилагаме на практика и ще разберем повече за Вашите виждания относно възпитанието на детето Ви. Отворени сме да отговаряме на въпросите Ви както по време на тази среща, така и във всеки друг удобен за Вас и за нас момент.Месечни такси за обучение 2021/2022

350лв за полудневно посещение

590лв за целодневно посещение

Таксата за обучение включва:

  • Обучение по Метода Монтесори.

  • Пособия и помагала, необходими за учебния процес.

  • Занимания по изкуство и някои от допълнителните занимания, които се провеждат.

  • Плодови закуски

  • Групова застраховка за децаЗаплащането на таксите става по банков път.

За второ дете от семейството, се ползва 10% отсъпка

При записване се дължи еднократен депозит.

За повече информация:

ул. Проф. Джовани Горини 3

тел.+359 882 655 744​

tsvetnagradina@gmail.com

ул. 11-ти август 40

тел. +359 888 567 106

infotsvetnagradina@gmail.com

Можете да изпратите запитване и чрез формата:

Съобщението Ви е изпратено!